Cuma, Haziran 22, 2007

Genel Müdür Müşteriyle El Ele

P&G çalışanları müşteriyle buluştu
başlıklı gazete (Bugün, 22.07.07) haberinde diyor ki:

Procter&Gamble (P&G) Genel Müdürü Saffet Karpat ve 252 şirket çalışanının katılımı ile “Müşterimizle El Ele” etkinliği düzenlendi.

Yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında Saffet Karpat ve P&G çalışanları, iki gün boyunca İstanbul’da 19 süpermarkette raf kontrolü, tanzim ve teşhir elemanı olarak görev aldı.
Tüketici ihtiyaç ve karar mekanizmalarını gözlemleme fırsatı sunan etkinlikte, 5-8 kişilik ekipler halinde süpermarketlerde çeşitli görevler üstlenen P&G çalışanları, 2 binin üzerinde tüketici ile yüz yüze görüştü.
Etkinlik kapsamında markette çalışan P&G Genel Müdürü Saffet Karpat da, bu etkinliğin, müşterilerle temasta olmak adına önemli bir tecrübe olduğunu söyledi. Karpat, “Satın alma kararı çoğunlukla o an veriliyor. Tüketicilerimize ne kadar yakın olursak, aldığımız kararlar ve uyguladığımız projeler de daha etkili olur” diye konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hayatımda p&g markası kadar duyarsız marka görmedim bunların hepsi göstermelik açsınlarda www.sikayetvar.com da milletin şikayetlerini okusunlar defalarca şikayet ediyoruz tenezül edip cevap bile vermiyorlar